Vores salgs- og leveringsbetingelser

Her giver vi dig et overblik over, hvad du kan forvente af os og hvordan vi garanterer et effektivt samarbejde baseret på gensidig tillid, fleksibilitet og effektivitet. Med disse salgs- og leveringsvilkår skaber vi de bedste rammer for et optimalt samarbejde.

Du skal ringe til os øjeblikkeligt hvis

  • En medarbejder ikke møder som aftalt.
  • Ikke opfører sig, eller udfører arbejdet tilfredsstillende.
  • Hvis der sker ændringer i det aftalte antal af medarbejdere.

Vi kan fanges i tidsrummet 06 - 22 på telefonnummer 26 82 82 85 eller 20 25 33 25

Mandskab og udlejning

Dansk Vikarudlejning udlejer faglært og ufaglært mandskab i form af gode håndværkere til byggebranchen, køkken og kantinepersonale, vikar til lager og produktion og meget mere. Vi har et erfarent vikarbureau med fleksibel arbejdskraft tilpasset til flere forskellige virksomheder. Vi har et indgående kendskab til alle vore medarbejdere, og sender kun pligtopfyldende og lærenemme medarbejdere ud til dine opgaver.

Al bestilling af mandskab (også ved overarbejde), samt den daglige kontakt i øvrigt foregår altid i direkte kontakt med os. For at vi kan sende de bedst egnede folk ud til din opgave, er det vigtigt, at du ringer i så god tid som muligt. Undertegnede varetager alle de daglige opgaver i forbindelse med mandskabsudlejning af vores medarbejdere, og det er vigtigt, at du som kunde sørger for at give mig de nødvendige tilbagemeldinger, hvis tingene ikke fungerer. Dette er vores eneste mulighed for at levere en ordentlig service i fremtiden.

Betalingsbetingelser

Vi fakturerer medio og ultimo hver måned og vores betalingsbetingelser er Netto 14 dage. Ved for sen betaling beregnes rente med 2% pr. påbegyndt måned.

Kan du ikke acceptere ovennævnte betingelser, bedes du rette henvendelse til undertegnede, inden arbejdets udførelse.

Hvis ikke vi hører fra dig inden da, anser vi aftalen som indgået under ovennævnte betingelser.

Adresse

Industrivej 51 E 4000 Roskilde.

Åbn i Goo​gle Maps

​Om os

Dansk Vikarudeljning

CVR: 39020386

info@danskvikarudlejning.dk

Book vikar på telefon

​26 82 82 85 

20 25 33 25

Telefontider

Man - Fre | 06.00 - 16.00​